Produkter til alle

Eskio-3 tilbyder en bred vifte af produkter til både børn og voksne. Vi har også specialtilpassede produkter til den voksende krop og til veganere. Grundlaget for vores sortiment er Eskio-3 PURE, som er en ren fiskeolie med samme sammensætning af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA som i frisk fisk. Du kan få Eskio-3 PURE som kapsler eller i flydende form - vælg det, der passer dig bedst.

For dem, der ønsker at tage færre tabletter om dagen, kan vi også tilbyde en højkoncentreret olie i form af Eskio-3 High Concentrated. Her er kun én kapsel om dagen nok.

Er du veganer, allergisk over for fisk eller undlader du at spise fisk af andre grunder, tilbyder vi Eskio-3 Vegan Algae. En algeolie fra dyrkede alger, hvor du kun behøver at tage én kapsel om dagen for at opnå de anefalede niveauer af DHA og EPA, der giver sundhedsfordele til hjerte, hjerne og syn. Vi har også tilsat vitamin D og B12, som begge kan være svære at få i tilstrækkelig mængde, når man spiser en vegansk kost.

Til de yngre forbrugere tilbyder vi en særligt tilpasset Eskio-3 serie:

Eskio-3 Brain & Bone passer til den voksende krop. Udover omega-3 indeholder den omega-9 (fra rapsolie) og omega-6 (fra rapsolie og kæmpenatlysolie (gamma-linolensyre GLA)). Derudover indeholder Eskio-3 Brain & Bone Vitamin D og Vitamin K, som bidrager til at vedligeholde normale knogler.

Til de allermindste fås Eskio-3 Kids i flydende form med smag af tutti frutti, eller som små gelétyggetabletter med den gode smag af appelsin og tilsat D-vitamin. Fælles for de disse varianter (og særligt vigtigt for børn) er, at de hverken smager eller har en eftersmag af fisk.

Fiskeolie af høj kvalitet siden 1991

Eskio-3 har været på det danske marked i over 30 år. Fiskeolien er produceret med hjælp fra Tom Saldeen, professor emeritus ved Uppsala Universitet og skaberen af ​​Pufanox, som er helt unik for Eskio-3 og en metode, der bidrager til en stabil fiskeolie i høj kvalitet. I årenes løb har Tom Saldeen udgivet 800 videnskabelige artikler, primært inden for det kardiovaskulære område.